Избери език
English
Bulgarian
Romanian

Резервирай в Албена с 15% отстъпка до 31.01.15

Резервирай в Албена с 15% отстъпка до 31.01.15

Вече можем да Ви зарадваме с новината, че имате възможността за резервации за сезон 2015. Резервиралите до 31 януари 2015г. своята почивка в Албена ще получат 15% намаление от стандартите цени.

Ето и друга част от новостите, с които ще Ви зарадваме през предстоящото лято:

Аквапарк АКВАМАНИЯ е новият атракционен комплекс с разнообразни високо качествени модерни съоръжения и пързалки, подходящи както за деца, така и за възрастни. През 2015г. гостите на PrimaSol Ралица Супериор Клуб - хотелите Ралица Супериор, Ралица и Вита Парк, ще получат безплатен вход за аквапарка, безплатно ползване на басейните, пързалките, както и чадъри и шезлонги /при възможност/.

БЕЗПЛАТЕН Wi-Fi интернет за всички гости настанени в Албена. Услугата ще даде възможност на всички гости да се възползват от ползването на безплатен безжичен Интернет във всеки хотел и на всички открити и публични места на територията на Албена, както и на прекрасния плаж.

13 реконструирани тенис корта ще посрещнат любителите на активния отдих през 2015 година, а професионални тенис инструктори от "Dreisam Tennis Academy" - Фрейбург, Германия ще разкрият всички тайни на този прекрасен спорт.

Албена ще предостави на своите гости интересни възможности за развлечение, забавление и релакс с голф и йога занимания. Уроците по голф се провеждат на от професионален инструктор и предлаганите голф пакети включват още екипировка и трансфер от хотела до голф игрището. Йога заниманията са под ръководството на индийския гуру – Сандип Кумар.

Aлбена се стреми да подържа екологична среда и ще обособи зони с ограничен автомобилен трафик. През 2015 г. ще дадем възможност на гостите да паркират своите автомобили на обособени паркинги и ще ограничим движението им в комплекса.

През сезон 2015 програмата Dine Around ще бъде валидна за периода до 30-ти Юни и от 3-ви Септември. За всички гости на хотелите Калиакра, Гергана, Сенди Бийч, Мура, Славуна и Лагуна Бийч програмата ще бъде активна през целия сезон.

Нови здравословни менюта във всички ресторанти с голямо разнообразие от прясна риба, морски дарове, плодове и зеленчуци. Тематичните вечери /Българска, Френска, Италианска, Гръцка и Мексиканска/, барбекю и градинските партита отново ще внесат неповторима атмосфера.

На плажът на Албена гостите на всички хотели ще могат да се възползват от безплатни два шезлонга и чадър на стая. Изключение правят хотелите Доростор, Добруджа, Лора и Камелия. Гостите, отседнали в тези хотели, ще могат да ползват безплатно преносим чадър, който да поставят на свободните зони на плажа. Обновени с от нови и по-висококачествени ще са голяма част от съоръженията на плажа като душове, съблекални, шезлонги и чадъри.

И не забравяйте - 15% отстъпка само за всички резервирали през www.albena.bg или чрез обаждане на call center Албена /тел. 070012110/ до 31.01.2015г.. Всички притежатели на iPhone може да резервират и през мобилното ни приложение.

Осигурете още сега почивката за семейството си през следващото лято и се възползвайте от намаленията в цените.

Очакваме Ви в Албена и през ЛЯТО 2015!

Запитване относно офертата

  • * Всички полета са задължителни.
  • Рецепция: +359 579 62839
  • Управител: +359 579 62712
  • Факс: +359 579 62631
  • e-mail: boriana@albena.bg