Избери език
English
Bulgarian
Romanian

За Албена

На 10 км от Балчик, на 30 км от Варна и на 500 км от София, се намира курортът Албена- един от най-престижните български туристически комплекси по Черноморието. Уникалната 5 км плажна ивица, неповторимите природни дадености и туристическа инфраструктура, правят курорта предпочитано място за отдих и почивка.

КК Албена разполага с близо 15000 легла разпределени в хотелски комплекси от 2 до 5 звезди. Многобройните заведения, басейни, спортни зали, футболни игрища, конна база и други предоставят както възможности за отдих, така и за активен спорт. Със модерната си инфраструктура и конгресни зали Албена е подходящо място за оранизиране на политически и бизнес форуми, конгреси и други мащбни мероприятия.

ЕЛЕМЕНТС Спа e първият в Албена луксозен Спа център, предлагащ пълната гама от спа - услуги. ЕЛЕМЕНТС Спа предлага на всеки свой клиент изключително спа - удоволствие, което надминава всички очаквания. От терапиите, които предлагаме, през продуктите, които използваме, до осветлението, музиката и ароматите в ЕЛЕМЕНТС Спа  – всеки детайл  е специално и внимателно подбран и има задачата да достави на всеки гост неповторимо изживяване.
Спа и Уелнес център "Медика", както и този в хотел Ралица са притегателна сила за тези които искат да съчетаят почивката и здравето.
За по подробна информация можете да посетите www.albena.bg

  • Рецепция: +359 579 62839
  • Управител: +359 579 62712
  • Факс: +359 579 62631
  • e-mail: boriana@albena.bg